Explora - Clinica medicala

Clinică medicală

Explora-cardiologie

Cardiologie

Trăim într-o societate agresivă şi într-un mediu în continuă schimbare, iar fiecare dintre noi riscă să dezvolte o boală cardiovasculară de-a lungul vieţii. (... mai mult)

Explora-pediatrie

Pediatrie

Cu toţii ştim cât este de greu să creşti un copil sănătos. Clinica Explora vine în întâmpinarea nevoilor tale şi a familiei tale, încă de la primele zile ale micuţului tău. (... mai mult)

Explora-ginecologie

Ginecologie

Vizita ginecologică constituie fără îndoială un moment foarte important din viaţa fiecărei femei ce are grijă de sănătatea sa. De aceea vă acordăm toată atenţia noastră (... mai mult)

Explora-ortopedie

Ortopedie

Departamentul de ortopedie - traumatologie oferă o abordare integrată a nevoilor pacienţilor, susţinută de cei doi piloni care definesc activitatea noastră: specialiştii cei mai (... mai mult)

Explora-neurologie

Neurologie

Un examen neurologic este util pentru diagnosticul şi tratamentul bolilor organice care afectează sistemul nervos central şi periferic. În patologia sistemului nervos (... mai mult)

Explora-dermatologie

Dermatologie

Explora Group Dermatologie va pune la dispozitie servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul si educatia pacientilor cu afectiuni dermatologice. Consultatiile si tratamentele efectuate (... mai mult)